All Digital Week i Dalarna 19-25 mars

Länsbibliotek Dalarna medverkar den 21 mars på ett seminarium om digital delaktighet i Dalarna. Men det händer såklart ännu fler saker i Dalarna under veckan så här kan du läsa om alla aktiviteter.

ADW_banner_2017_1200x600_sv

Länsbibliotek Dalarna – 21 mars, Borlänge. Seminarium om digital delaktighet. Läs hela programmet här (PDF)

Falun – faktaresistens, apparnas afton m.m. Läs hela programmet här (PDF) samt på dessa länkar
Faktaresistens – Vad är det och hur kan det motverkas?
Digitala torget på stadsbiblioteket
Apparnas afton – Näs bibliotek  (samma upplägg i Vika)
Apparnas afton – Bjursås bibliotek  (samma upplägg i Svärdsjö)

Gagnef – vårdens digitala tjänster, bankens digitala tjänster m.m. Läs hela programmet här (PDF)