Linda på väg mot nya äventyr!

Att lämna Dalarna gör jag med både sorg och glädje.

Sorg för att jag kommer sakna er alla på biblioteken i Dalarna något otroligt mycket. Det roligaste med mitt jobb som bibliotekskonsulent har varit att åka ut och träffar all härlig bibliotekspersonal i Dalarna!

Glädje för att jag går mot ett nytt äventyr i Östergötland där jag träffat min fästman Jocke och även fått jobb på Motala bibliotek och Digidelcenter från 14 januari 2019.
Jag vill tacka er alla för att jag fått vara med och peppa ert arbete med digital delaktighet. Det har verkligen gett mig en kick när jag har sett hur bra ni jobbar med detta viktiga område. Ni gör ett viktigt arbete med att hjälpa människor in i den digitala världen. Fortsätt så framöver! Ni är bara bäst!

Om ni har vägarna förbi Motala så titta in och säg hej! Jag försvinner ju inte från biblioteksvärlden, så vi ses säkert både i den digitala världen och IRL.

Ni når mig på lindamarias@yahoo.se eller sociala medier 🙂

Allt gott – Linda

P.S. Jag kan ju inte lämna er utan en liten digital utmaning, så för den som vill utmana sig själv i lite digitalt julpyssel gå in här och gör ditt alldeles egna julkort.