« All Evenemang

Dansa en bok!

19 april 9:30 - 17:00

Dansa en bok bild

Bokdans på bibblan? Gärna! Men hur?

Dansa en bok bildI samarbete med Riksteatern bjuder Landstinget Dalarna in till en regional fortbildningsdag om dans. Genom en workshop, en föreställning och två föreläsningar undersöker vi dansens möjligheter i teori och praktik.
Dagen i helhet riktar sig i främsta hand till pedagoger i skola, kulturskola och förskola, men förmiddagens workshop Dansa en bok är väldigt intressant för bibliotekspersonal.

9.30-11.30 Workshop med koreograf Sophia Färlin-Månsson

Dansa en bok är en metod där dans och musik stimulerar till läs- och språkinlärning och eget skapande. Metoden kan användas av lärare i skolan och förskolan, bibliotekspersonal, danslärare och andra som vill prova på att kombinera läsning och dans utifrån valfri bilderbok.

Materialet finns att ladda ner på Dansa en bok

Arr: Scen Dans Konst i samarbete med Länsbibliotek Dalarna.

KLICKA HÄR FÖR PROGRAMMET MED INFO I SIN HELHET:

inbjudan_dans19april_helhet

Du kan välja att delta förmiddag, eftermiddag eller heldag. Dagen är kostnadsfri.

OBS! BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

SISTA DAG FÖR ANMÄLAN 15 FEBRUARI