• Detta evenemang har redan ägt rum.

Framtiden för litteraturen i Dalarna?

24 oktober 9:30 - 15:00

Utifrån kartläggningen ”Litteraturen som konstform i Dalarna” vill vi skapa ett nätverk i Dalarnas län för ordkonstnärer.

• Vilka insatser görs det i Dalarna för att främja Litteraturen som konstform?
  • Hur kan vi tillsammans se till att Dalarna blir ett bra län att verka i för ordkonstnärer?
  • Vad vill vi i Dalarna med ett nätverk för Litteraturen som konstform?

Vi vill ge en inblick i vad olika verksamheter i vårt län gör när det gäller Litteraturen som konstform. Vilken skillnad kan det göra att vi tillsammans arbetar i ett nätverk?

Seminariet vänder sig till dig som arbetar med litteratur i någon form. Du kan verka som författare, översättare, illustratör, svensklärare eller arbeta inom bibliotek, förlag, litteraturvetenskap.

Dagens panel består av: Bo G Jansson (Högskolan Dalarna), Lena Kallenberg (författare), William C. Woxlin (dramatiker/poet), Björn Ericson (förlag), Gustaf Berglund (översättare) och Anna Westin (Falu stadsbibliotek).

Anmälan och program: 181024 Framtiden för litteraturen i Dalarna

Datum: