« All Evenemang

Sätt användaren i centrum – hur Design Thinking och UX kan användas i vardagen

23 februari 2018 9:30 - 15:30

Evenemang Navigation

Länsbibliotek Dalarna och Högskolan Dalarnas bibliotek bjuder in till en spännande dag där vi sätter användaren i centrum genom Design Thinking for Libraries och User Experience (UX).

Den här dagen kommer vi att fundera på och lära oss hur vi kommer närmare våra användare/besökare och hur vi kan utveckla vår service mot våra användare/besökare. Hur lär vi känna våra användare bättre, hur blir vi mer innovativa och löser de utmaningar vi ställs inför i vår verksamhet, och hur utvecklar vi tjänster som passar för våra användares behov?

Föreläsning av Anneli Friberg, förste bibliotekarie, Linköpings Universitetsbibliotek, om UX – User experience.

Introduktion till metoden Design Thinking for Libraries. Linda Sävhammar, Länsbibliotek Dalarna och Eleonor Grenholm, Länsbibliotek Uppsala introducerar metoden och leder oss i en workshop.

Detaljerat program kommer längre fram.

Datum:
23 februari 2018