Välkommen till Länsmötet 16 april 2015 med tema Skaparbibblan!

På Länsmötet får du nosa på ”Skaparbibblan” och testa nya sätt att skapa berättelser. Det blir föredrag med medverkande från Högskolan i Gävle, Kulturutveckling Gävleborg, föreningen Daladevelop och Leksands bibliotek. På eftermiddagen blir det workshops under kunnig ledning där du praktiskt får testa att programmera. Vad är egentligen maker space och Skaparbibblan? Och vad har det att göra med bibliotek? Efter Länsmötet vet du!

Bibliotekspersonal, pedagoger och politiker i Dalarnas län är välkomna. Program med anmälan kommer om några veckor. Notera datumet redan nu!

Välkommen till Länsmötet på Tegera Arena i Leksand önskar programkommittén i Dalarnas Biblioteksförbund: Ingvar Henriksson, Ludvika, Linda Sävhammar, Leksand, Marie Ohlsson, Smedjebacken, Karin Rytter, Älvdalen, Ylva Sellin-Isaksson, Malung-Sälen, Sonja Viklund, Mora, Maria Törnfeldt, Länsbibliotek Dalarna

barnhack1oktnr5a

Undrar du över maker space och vad det kan betyda på ett bibliotek? Regionbibliotek Halland har gjort en fin översikt som reder ut begreppen.