« All Evenemang

• Det här event har passerat.

Barnbiblioteksmöte i Tällberg

31 maj 9:00 - 15:30

300kr

Välkomna på barnbiblioteksmöte i våriga Tällberg!

Vi inleder med fika från kl. 9 och 9.30 kör vi igång.

Förmiddagen ägnas åt arbetet med ett språknätverk i Dalarna, alltså hur bibliotek och barnhälsovård, och så småningom förskola, på bästa sätt kan samarbeta för att främja små barns språkutveckling och likvärdig språkstart i livet.

Matilda Böwes från Leksands bibliotek berättar om deras arbete i kommunen med litteraturprofil i förskolorna.
Malin Magnusson från Trollskogens förskola i Borlänge berättar om deras nystartade förskolebibliotek.darth vader

På eftermiddagen får vi besök av Katarina och Katarina från Kultur i Väst: Katarina Larson är projektledare för Sommarboken, och Katarina Dorbell jobbar med barnwebben Barnens bibliotek. Hur kan vi arbeta med lovläsning? Kan vi samarbeta kring Sommarboken i Dalarna? Vill vi och kan vi göra något gemensamt nästa sommar?

Kl. 15.30 fikar vi och säger hejdå till varann!

Dagen kostar 300 :- som faktureras ditt bibliotek. I priset ingår lunch och fika för- och eftermiddag.

Anmäl dig senast 17 maj här

Och läs hela inbjudan här:
Inbjudan barnbibliotekariemöte 31 maj 2018

Datum: