Bokpratsstafett

är det dags för det numera återkommande evenemanget

bokpratsstafett

En bokpratsstafett är ett roligt och enkelt sätt att träffas och samtala om böcker med varann. Syftet är att få koll på den senaste utgivningen av barn- och ungdomslitteratur i Sverige, få en massa tips av kollegor på böcker man aldrig själv hinner läsa och som man sedan kan tipsa vidare om på sitt bibliotek.
Ofta har vi också ett teoretiskt/praktiskt inslag under dagen med frågor och diskussion i grupper.

Hur går det till?

1. Du anmäler ditt intresse så snabbt som möjligt genom att skicka ett mejl till malin.magnussonbarle@ltdalarna.se
2. Jag skickar dig en blandad kompott med nya recensionsböcker från barn- och ungdomsförlagen
3. Du läser böckerna och väljer ut dina favoriter (ca 3 st)
4. När vi sedan träffas får varje deltagare ca 10 min på sig att bokprata för oss andra (beroende på hur många deltagare vi blir).

Är du intresserad av att bjuda in till ditt bibliotek för bokpratsstafetten? Hör av dig!

Mer detaljerad info om dagen kommer snart i en inbjudan.

malin.magnussonbarle@regiondalarna.se

Datum: